dijous, 18 d’octubre del 2012

Un petit canvi que els peixos agraeixen

Hem vist que al llarg de la setmana, els peixos estan estan a la part de sota de l'aquari, i que quasi mai pugen a la part de dalt. Inclús, quan els donem el menjar, no van a buscar-lo.

Ens han comentat alguns professors, que podria ser que el filtre de l'aigua estigués a una velocitat molt elevada i que la cascada que es formava feia que els peixos s'espantessin.

En aquest cas, el que hem fet, és reduir la velocitat del filtre per veure com reaccionaven.

També hem vist que els peixos havien enretirat les pedres del terra del costat de la zona on havíem posat el coco; i ens hem preguntat quin n'era el motiu. El que ens havien dit a la botiga és que modificaven el seu entorn quan es preparen per a la vinguda de les seves cries, tot i així buscarem informació en diferents fonts per informar-nos bé.


Tot i així, hem vist que al llarg de les dues hores feien força per moure el coco, i hem pensat que potser el voldrien tenir tal i com el tenien quan estaven a la botiga: fent com una espècie de cova, que és així com posen els ous.

Al canviar de posició el coco i restar a l'expectativa sobre com reaccionaven els peixos davant el canvi, hem vist que no han trigat en mirar-se'l i a posar-s'hi dintre, com creant un petit niu on posteriorment hi posaran els ous de les seves cries.

Alhora, hem vist que el mascle ha pujat a la superfície a buscar una mica de menjar i l'ha portat fins a la femella, on l'han compartit.

Sembla ser que els canvis han estat positius, tot i així, estem a l'expectativa de veure què passa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada