dimecres, 10 d’octubre del 2012

Comprem la Shell i en Martin


Després de tenir l’aquari llest, i posar-li nos a la nostra parella de peixos (Shell, la femella i Martin, el mascle) , avui dimecres 10 d'octubre del 2012 hem anat a comprar els nostres estimats peixos.

Quan hem arribat a la botiga, el dependent ens ha ensenyat quins serien el nostres peixos i ens ha explicat que feia dos dies que els fillets havien sortit del ou. Per tant, ens ha dit que tardarien una setmana a tornar-ne a pondre ja que, entre que n'acabaven de tenir i amb el canvi d’aigües els peixos s’havien d’adaptar.

També els hi hem preguntat alguns dubtes que teníem sobre com cuidar-los i ens els ha acabat d’aclarir.

Ens ha explicat que els peixos necessiten tenir a l’aquari una cassoleta (la closca d’un coco seria perfecta) perquè sigui el lloc on posin els ous.

Per una banda, també ens ha explicat que no era necessària l’existència d’una planta dins de l’aquari, que amb el difusor (aparell que oxigena l’aigua) ja en tindríem més que suficient i que aquests tipus de peix no els hi agraden massa les plantes.
Per altra banda i pel que fa el menjar, hem comprat unes boletes que són especialitzades pels peixos cíclics i gran. Ens ha explicat que els hi hem de donar cada dia 3 boletes per peix que hi ha a l’aquari. En quant els ponts (que aquest primer trimestre en trobem forces) i els caps de setmana ens ha dit que no ens preocupéssim, si cas, quan els peixos tinguessin fillets ja ens donarien unes pastilles perquè aquests poguessin alimentar-se.

I ja per finalitzar ens falta parlar del PH i la temperatura.

La temperatura de l’aigua ha de ser d’entre uns 24 – 28 graus i per analitzar el PH caldrà que demà, després de posar els peixos dins, els hi portem una mostra que ens diran si l’hem de pujar (tot tirant productes químics) o baixar (tirant aigua destil·lada).


Demà traslladarem els peixos a l’aquari, ja farem una altra entrada explicant més detalladament el procés que seguirem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada